(Svenska) Vi söker: Erfaren människorättsjurist med Sverigefokus

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vi anser att Sverige idag saknar en stark, oberoende röst som försvarar människors medborgerliga och politiska rättigheter. Det tänker vi ändra på! Nu stärker vi bevakningen och söker en erfaren människorättsjurist som kan leda detta arbete.

Är du rätt person att anta utmaningen?

I nära samarbete med ledningen kommer du att driva principiellt viktiga fall där människors rättigheter har kränkts. Du kommer att delta i den offentliga debatten och arbeta med informations- och påverkansarbete i förhållande till svenska makthavare.

På sikt blir ditt ansvar att bygga upp en rättsavdelning som skall verka som resursbas för hela organisationen.

Vi söker dig med en jur. kand examen som brinner för människorättsfrågor. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med mänskliga rättigheter och ett dokumenterat intresse för de frågor vi arbetar med. Du är en person med en kraftfull karaktär som vågar sticka ut hakan, arbetar självständigt och får saker ur händerna.

Varmt välkommen med din ansökan!

…………………

Ansök via vår rekryteringspartner Prime http://www.prime.se/lediga-jobb senast den 25/10. För frågor kontakta Josefin Chapovalova 0730- 22 25 02.

Categories: News.
Regions: Sweden.