(Svenska) Vi söker en projektekonom

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Till huvudkontoret i Stockholm söker vi nu en kunnig projektekonom som skall utveckla partnersamarbetet med människorättsorganisationer runtom i Östeuropa. Vi söker dig som är utbildad ekonom, med ett par års erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för de frågor vi arbetar med.

Din huvuduppgift blir att utveckla och effektivisera kontroll och rapporteringsrutiner gentemot våra samarbetspartners.

I ditt arbete ingår att upprätta budgetar, ekonomisk kontroll och uppföljning av ekonomiska rapporter, att bistå med handledning, regelbundna kontakter med våra partnerorganisationer för att effektivisera redovisningen och den efterföljande kontrollen. Resor ingår i tjänsten.

För att passa för rollen krävs högskoleutbildning inom ekonomi, med inriktning mot redovisning. Erfarenhet från den ideella sektorn är en merit. Du talar flytande engelska och med fördel ytterligare ett språk som t ex. serbiska/kroatiska/bosniska eller ryska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök via vår rekryteringspartner www.prime.se senast den 25/10. För frågor kontakta Josefin Chapovalova 0730- 22 25 02.

Categories: News.
Regions: Sweden.