(Svenska) Stå upp för mänskliga rättigheter i jul!

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Stå upp för det fria ordetMissa inte årets viktigaste humorgala!
”Stå upp för det fria ordet” är en välgörenhetsshow initierad av komikeragenturen Roa där överskottet oavkortat går till Civil Rights Defenders.

– Vi vill påminna om att det vi svenska komiker tar för givet, nämligen att få säga vad man tycker och tänker, borde gälla överallt, säger David Batra, en de av fjorton komiker som medverkar på galan.

Galan äger rum 16/12 på Södra Teatern. Boka dina biljetter på Tickster

Köp Happy Socks och bidra till vårt arbete!
Kan årets julklapp bli en box med färgglada strumpor? Ja, det är i alla fall vad vi på Civil Rights Defenders hoppas på! Om du köper Happy Socks särskilda julbox med fyra par strumpor bidrar du med 40 kr till Civil Rights Defenders arbete för mänskliga rättigheter! Gör så här:

1. Gå till Happy Socks startsida och välj boxen ”Gift box 4-pack”.
2. Skriv in kupongkoden ”civil rights” så går 40 kr till vårt arbete.

Rebecca och FionaGe bort en t-shirt med viktigt budskap!
– Genom att använda mina modekunskaper och kontakter ville jag skapa trendiga kläder som tar ställning för dom som har det svårt, säger designern Tommie X som skapat t-shirtar till stöd för mänskliga rättigheter.

Av Faggot Apparels t-shirtar går 30% av överskottet till vårt arbete. Köp t-shirtarna här: Faggot.se

Categories: News.
Tags: Faggot Apparel, God jul!, Happy Socks, and ROA.
Regions: Sweden.