(Svenska) Civil Rights Defenders söker en ekonomiassistent

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Har du ett par års erfarenhet av ekonomiassistentrollen och söker en ny utmaning där du får möjlighet att påverka och utveckla dina kunskaper? Vi är en internationell organisation i ett expansivt skede, som arbetar för mänskliga rättigheter och söker nu en ny ekonomiassistent.

Din roll som Ekonomiassistent
Arbetet innefattar huvudsakligen löpande redovisning, leverantörsreskontra, avstämningar, periodiseringar, registrering av betalningar och korttransaktioner. Du kommer även att ansvara för vissa administrativa uppgifter, såsom bl a tidrapportering och kontraktsadministration. Du kommer att ingå i vårt ekonomiteam om fem personer och rapporterar till CFO.

Vem trivs här?
Vi söker dig, en självständig och nyfiken person, som har förmågan att se detaljerna likväl som helheten. För att kunna axla rollen som ekonomiassistent krävs att du har ett par års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, gärna från en liknande verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av projektredovisning ser vi det som mycket meriterande. Rollen kräver vidare att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Har du kunskaper i ryska ser vi det som mycket positivt!

Vi tror också att du kommer att ha nytta av relevant utbildning inom ekonomiområdet, t ex någon form av eftergymnasial utbildning som K/Y eller liknande. Tjänsten kräver också goda kunskaper i Officepaketet, Excel i synnerhet.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har ett lösningsorienterat sätt att ta dig an uppgifter, kollegor brukar uppskatta dig för den positiva energi du sprider och ditt serviceinriktade sätt. Vidare delar du våra värderingar och har ett genuint intresse för mänskliga rättigheter.

Vi erbjuder!
Vi erbjuder dig en självständig roll som ekonomiassistent i en öppen och dynamisk miljö, där du får möjlighet att påverka ditt arbete. Vi sitter i ett nytt, fräscht kontor i en av Hötorgsskraporna!

Välkommen att söka!
I denna rekrytering samarbetar Civil Rights Defenders med Adecco Rekrytering. Du ansöker via www.adecco.se, under ”lediga tjänster”. Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi gör urval löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Vermunt, 08-598 981 81.Välkommen med din ansökan!

Civil Rights Defenders is an independent expert organisation founded in 1982 in Sweden, with the mission to defend people’s civil and political rights and empower human rights defenders at risk worldwide.

Categories: News and Vacancies.